МЕВИ ЕООД - Плевен

     

Търговия с пчеларски инвентар и пчелни продукти : восък, мед, прополис
Внос на чешки пчеларски стоки

Купуваме пчелен восък - 8 лв. за кг

НОЗЕВИТ срещу нозематозата по пчелите >>На страница "ПЧЕЛНИ МАЙКИ" е представена фирма АПИСГАРАНТ - Ловеч

На страница "КОШЕРИ" е представена фирма ЕЛЕКТРА - А гр. Левски

На страница "СВЕЩИ" е представена фирма НАДЕЖДА 2004 - Плевен


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, АПИКУЛИНАРИЯТА и АПИКОЗМЕТИКАТА
обновен на: 09.01.2018 Tyxo.bg counter